Τα Καταστήματα Μας

Τα Καταστήματα Μας

Γνωρίστε τα Καταστήματα μας

Με εφόδιο την πολυετή πείρα στο χώρο και με πολλές χρυσές διακρίσεις σε διαγωνισμούς καλλιτεχνικής ζαχαροπλαστικής ανοίξαμε το πρώτο μας ζαχαροπλαστείο στην οδό Ιερολοχιτών 160, στον Μασταμπά Ηρακλείου. Ξεχώρισε από τα άλλα ζαχαροπλαστεία αμέσως, εξαιτίας της μοναδικότητάς του, μια τζαμαρία στο εργαστήριο που επιτρέπει στον πελάτη να δει τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζονται τα προιόντα μας, τις απόλυτες συνθήκες υγιεινής που τηρούμε καθώς και τον επαγγελματισμό μας.

Το κατάστημα μας στο Μασταμπά είναι ανοιχτό από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Φωτογραφίες από το κατάστημα μας στο Μασταμπά (Ιερολοχιτών 160)

Χάρτης για το κατάστημα μας στο Μασταμπά

Απαράβατη αρχή της επιχείρησής μας είναι η τήρηση αυστηρών κανονισμών, αρχή που ακολουθούν όλες οι σοβαρές και συνεπείς επιχειρήσεις, και αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο λόγο της προτίμησής σας προς εμάς…

Σεβόμενοι τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, δημιουργήσαμε έναν νέο χώρο στην Δημοκρατίας 25 στο κέντρο του Ηρακλείου, ο οποίος δίνει πλέον τη δυνατότητα στον κόσμο να καθίσει και να απολάυσει τον καφέ, το πρωινό του ή το γλυκό του κάθε στιγμή της ημέρας. Το κατάστημα μας φέρει το όνομα… KOUMAKIS IS, είναι Κουμάκης που στα ελληνικά μεταφράζεται σε μια σφραγίδα ποιότητας, εμπειρίας και αγάπης.

Το κατάστημα μας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας είναι ανοιχτό από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

Εικονική 3D Περιήγηση στο Κατάστημα μας στη Δημοκρατίας 25

Φωτογραφίες από το Κατάστημα μας στη Δημοκρατίας 25

Χάρτης για το κατάστημα μας στη Δημοκρατίας 25