Λίγα Λόγια Για Εμάς

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Το πρώτο Zαχαροπλαστείο Κουμάκης δημιουργήθηκε από την αγάπη χρόνων του Κώστα Κουμάκη για τη ζαχαροπλαστική, στην οδό Ιερολοχιτών 160. Με εφόδιο την εμπειρία και τις γνώσεις του, ο Κώστας Κουμάκης από την πρώτη στιγμή, άρχισε να προσφέρει γλυκίσματα, έχοντας ως όραμα τη διαρκή αναζήτηση συνταγών και γεύσεων. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, αλλά και η ανάγκη για βήματα προόδου, οδήγησαν τον Κώστα Κουμάκη στο να δημιουργήσει ένα δεύτερο εργαστήρι – ζαχαροπλαστείο στη λεωφόρου Ικάρου. Από εκεί άρχισε μια διαρκής πορεία διακρίσεων και χρυσών βραβεύσεων σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ, που έκαναν το όνομα “Κουμάκη” συνώνυμο της ποιότητας, της δημιουργικότητας και της λατρείας για τη ζαχαροπλαστική.

Η εξειδίκευση του ζαχαροπλαστείου Κουμάκης, με οδηγό την πολυετή εμπειρία, πέρασε στο χώρο της Βάπτισης και γάμου και των εκδηλώσεων. Οι γνώσεις του Κώστα Κουμάκη ήταν εκείνες που έδωσαν την ώθηση για τη δημιουργία της 1ης Έκθεσης Καλλιτεχνικής Σοκολάτας η οποία επί χρόνια φιλοξενεί έργα τέχνης με ζάχαρη και σοκολάτα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η νέα προσθήκη στη δημιουργική πορεία των ζαχαροπλαστείων Κουμάκης, φέρει το όνομα … Koumakis Is. “Είναι Κουμάκης ” στα ελληνικά, που μεταφράζεται σε μια σφραγίδα, ποιότητας, εμπειρίας και αγάπης. Το Koumakis Is σερβίρει και προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας γλυκίσματα και προϊόντα πρωινού, αρτοπροϊόντα, καθώς και συνοδευτικά γλυκίσματα για τον καφέ και το τσάι σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Η παλέτα των προϊόντων διανθίζεται με δημιουργικές σαλάτες, αλμυρά σνακ, απολαυστικά σάντουιτς, φρεσκοψημένες πίτες και λαχταριστά προϊόντα ζύμης.

Η υπογραφή Κουμάκης προχωρά παράλληλα ένα βήμα παραπέρα, εξελίσσοντας διαρκώς την ποικιλία των προϊόντων και φέρνοντας νέες ιδέες. Με την ίδια επιμονή και αγάπη, τα προϊόντα που προσφέρονται παράγονται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς και δίνοντας έμφαση στο τοπικό στοιχείο και τους πιστοποιημένους προμηθευτές.

Γιατί τα βήματα προόδου γίνονται κοιτώντας μπροστά!